EQUIP DE RAIDS

YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS
L’equip de Raids d’Aventura YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS procedeix de la província de Barcelona i forma part d´un projecte esportiu molt ambiciós: consolidar un equip esportiu de la comarca Penedès-Garraf en les competicions autonòmiques, nacionals i mundials de raids d’aventura. Creat al 2001 a partir d´un grup d´amics “aventurers” i esportistes amb àmplia experiència en muntanyisme, esports d´aventura i alta competició.

dimecres, 9 de juliol del 2008

DEBUT A L’EQUIP DE L’ ELI AL RAID CAMBRILS



El diumenge 22 de Juny, l’Equip Cambrils Raid Team va organitzar el segon Raid Cambrils. Raid de promoció, en el qual hi havia una vintena d’equips inscrits, que ens ha servit d’entrenament, pel proper Campionat d’Espanya de Raids, i també per córrer al costat de l’Eli Socias, que s’estrenava al equip, amb un mes que extraordinari resultat.

El raid es disputar a la zona propera a Cambrils i Montroig del Camp i la muntanya de L’Areny.

El Raid era físic i tècnicament bastant assequible, Un primer sector de Btt amb Roadbook, ens portava en 15 km. a Montroig del Camp, on una secció de patins en línia, en duia al peu de la Muntanya de l’Areny, on ens esperava secció a peu tècnicament complicada per poder trobar tots els punts de pas, i que ens duia de nou a Montroig, a agafar les bicis, per recórrer uns 35 km. per les properes muntanyes de Cambrils. Passant pel barranc de la Pauma Negra, on es realitzava la prova d’escalada, fins tornar a Cambrils, on un tram d’orientació urbana i una prova especial de caiac de mar, ens esperava abans de l’arribada.

Tot i ser un raid de promoció, la calor va ajudar a que es fes molt dur, però l’organització i la vellesa del recorregut, acompanyat d’un excel•lent resultat, va concloure en un espectacular i agraït.molt bon dia de Raid

L’objectiu de l’equip en aquesta cursa, no era un altre que el de conèixer esportivament parlant a l’Eli i realitzar en entrenament de qualitat, per preparar el pròxim Campionat d’Espanya a Galícia, i la victòria final aquest diumenge, ens ajuda a tenir ben altes les expectatives, que tenim posades en aquesta cursa !!!!