EQUIP DE RAIDS

YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS
L’equip de Raids d’Aventura YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS procedeix de la província de Barcelona i forma part d´un projecte esportiu molt ambiciós: consolidar un equip esportiu de la comarca Penedès-Garraf en les competicions autonòmiques, nacionals i mundials de raids d’aventura. Creat al 2001 a partir d´un grup d´amics “aventurers” i esportistes amb àmplia experiència en muntanyisme, esports d´aventura i alta competició.

dimarts, 8 de maig del 2012

L’equip HAGLÖFS - YAENCONTRE.COM - SURAL, guanyador al OPEN RAID X-RACES CAMBRILS 2012.


El 28 d’abril de 2012 es portava tenia lloc la segona prova  de les cuatre que formen la lliga RAID X-RACES que consolida a l’equip HAGLÖFS - YAENCONTRE.COM – SURAL més líder gràcies a les dues victòries en les dues primeres proves.
En aquesta ocasió, formen els equips el Ivan Artigas i en Jaume Soler, i d’altra banca, en Jordi Capell “Txakal” i en Joaquín del Río. Com en la primera prova de la lliga, els dos equips varen decidir fer el raid junts tot preparant el campionat de Catalunya del 6 de maig.
El raid tenia en aquesta ocasió una distancia de 80km repartits en les següents etapes:
Una primera secció d’orientació urbana que deixaria als equips a la platja per iniciar una dura pero curta etapa de cayac de mar donades les adverses condicions meteorologiques, per seguidament continuar amb una segona orientació urbana que portaria als corredors al inici d’una secció en BTT. La secció de BTT incloia una prova de rappel i escalada i fins aquest punt de la cursa, la distancia entre els 3 equips capdavanters era pràcticament nula.
Despres de la prova d’escalada els Haglofs-YaEcontre.com Sural, van iniciar ràpidament la segona part de la secció de BTT agafant cert avantatge respecte als seus perseguidors, l’equip local Cambrils Les Barques.
La finalització d’aquesta etapa de BTT era seguida d’un llarg treking que permetria a l’equip no perdre liderat. Després del trekking, una rápida secció de BTT portaria als corredors fins a meta a les instalacions esportives de Cambrils.





La classificació final en categoria Elit:
1st HAGLOFS YAENCONTR.COM SURAL 2
2nd HAGLÖFS - YAENCONTRE.COM - SURAL
3rd CAMBRILS GRUP LES BARQUES