EQUIP DE RAIDS

YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS
L’equip de Raids d’Aventura YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS procedeix de la província de Barcelona i forma part d´un projecte esportiu molt ambiciós: consolidar un equip esportiu de la comarca Penedès-Garraf en les competicions autonòmiques, nacionals i mundials de raids d’aventura. Creat al 2001 a partir d´un grup d´amics “aventurers” i esportistes amb àmplia experiència en muntanyisme, esports d´aventura i alta competició.

dimecres, 26 de maig del 2010

ESCANYABOCS 2010

L'escanyabocs serà, una d'aquelles feines a fer any rera any.Ens va semblar positiu, amb molt d'ambient i ideal com entrenament.

El triraid va ser ràpid, en dues hores i poc ja teníem la feina feta, l'equip de l'Ivan i l'Eli, van fer tercers i el Toni i l'Isra onzens, cal destacar l'alta participació amb més de noranta equips.

L'equip, per continuar amb l'entrenament, vam tornar a fer el circuit de btt, ara tots plegats, per repassar les millors opcions i trobar de nou les balisses del triraid.

A la tarda, el Vertical Quiri, una forta pujada a l'ermita del Sant Quiri, amb més de 850 mt. de desnivell. On l'Eli va aconseguir un cinquè lloc amb 50'12''. L'Ivan i el Toni també van demostrar el bon estat de forma que travessen amb un temps de 44'49'' i 48'12'',respectivaments, per altra banda l'Isra va fer un temps de 56'09''.



Les bones sensacions, la bona organització i el bon ambient que es respira durant tot el dia, fa que l'any que be sigui de nou una data a marcar al calendari.

El proper cap de setmana, L'equip amb l'Eli, l'Ivan i el Jaume va a fer el Raid Sierra de Guara, de la Copa d'Espanya amb la feina feta i com sempre a fer-ho el millor possible.