EQUIP DE RAIDS

YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS
L’equip de Raids d’Aventura YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS procedeix de la província de Barcelona i forma part d´un projecte esportiu molt ambiciós: consolidar un equip esportiu de la comarca Penedès-Garraf en les competicions autonòmiques, nacionals i mundials de raids d’aventura. Creat al 2001 a partir d´un grup d´amics “aventurers” i esportistes amb àmplia experiència en muntanyisme, esports d´aventura i alta competició.

dijous, 8 d’octubre del 2009

3a VOLTA AL PENEDES EN BTT

EXIT DE L’EQUIP EN TORNAR A GUANYAR LA VOLTA AL PENEDES!!

IVAN ARTIGAS I TONI MORERA, LIDEREN TOTES LES CLASSIFICACIONS MASCULINES, LA GENERAL I LA D’ORIENTACIÓ

ELI SOCIES I JOSEP “XIC” BERTRAN, ACABEN SEGONS EN EQUIPS MIXTES



Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Pontons la 3a edició de la Volta al Penedès en BTT, una prova d'orientació per etapes amb llibre de ruta, on els participants havien de superar 160 km i 3500 m de desnivell en dos dies.

El dissabte 3 a les 7:30 els primers participants sortien de la casa de colònies de Penyafort en direcció al Pla de Manlleu, on començava el tram especial d'orientació on els equips havien d'arribar fins a Torre Milà amb l'única ajuda d'un mapa. Sector on en Toni i l’Ivan vàren marcar el millor temps.

Des de Torre Milà, un llarg descens en direcció a mar ens portaria fins a la serra litoral, on ens enfilàvem fins a Clariana. D'aquí descens cap al Pantà de Foix, pujada fins al peu del Pic de l'Àliga i descens fins a Moja, on els que ho volien podien recuperar forces amb un avituallament complet.

El llibre de ruta va dibuixar el camí cap als Monjos, el Castell de Sant Marti Sarroca i les Dous a Torrelles de Foix, on una última ascensió al Clapí Vell tornava els participants a Penyafort, completant els 105 km d'una etapa on els més ràpids varem nosaltres, l’equip Yaencontre.com – Haglöfs.

El diumenge, amb l'esforç del dia anterior acumulat a les cames, una segona etapa més breu però més intensa va portar els diferents equips cap al Coll de la Rimbalda a 834m d'alçada fins a la solitària Plana d'Ancosa, on a l'alçada del Roure de'n Ravell. Aqui s'iniciava el tram especial d'orientació de la segona etapa, que s'acabava a la serra de la Llacuna, passant pel Puig Castellar.

Des d'aquí, un seguit de corriols portarien els participants fins al lloc més emblemàtic de l'edició d'enguany, les ruïnes de l'antic castell de Font Rubí, on tothom va haver de carregar-se la bici al coll en un tram no ciclable i d'alta dificultat tècnica.

El recorregut continuava cap a l'Avellà, i tornava a Pontons, passant pels Pèlags de Foix i per sota el Santuari del Foix, per tornar al punt d'inici després d'haver completat els 55km de la segona etapa. Els més ràpids en aquesta segona etapa van ser els ciclistes de mediona Albert Carbonell i Roger Ferrer, seguits per nosaltres, en una etapa rapidíssima i sense errades.

Un cop sumats els temps de les dues etapes, la classificació final de la 3a Volta al Penedès va quedar encapçalada, en categoria masculina, per la parella Toni Morera i Ivan Artigas, seguits d'Albert Planas i Eloi Ordónez i en tercer lloc Albert Carbonell i Roger Ferrer. En categoria mixta, els més ràpids van ser Nuria Lauco i Miguel Alia, seguits de Eli Socies i Josep Bertran i tercers fóren Ada Xinxo i Santi Val.

El Club BTT metalbikers.com va organitzar com cada any una cursa impressionat, on el tracte que van tenir va ser excel•lent als 32 equips que van participar, on els mes important per a l’organització son les seves ganes de passar-s'ho bé!!! ENHORABONA!!!!!