EQUIP DE RAIDS

YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS
L’equip de Raids d’Aventura YAENCONTRE.COM - HAGLÖFS procedeix de la província de Barcelona i forma part d´un projecte esportiu molt ambiciós: consolidar un equip esportiu de la comarca Penedès-Garraf en les competicions autonòmiques, nacionals i mundials de raids d’aventura. Creat al 2001 a partir d´un grup d´amics “aventurers” i esportistes amb àmplia experiència en muntanyisme, esports d´aventura i alta competició.

dimecres, 2 d’abril del 2008

INICI DE LA TEMPORADA DE RAIDS D’AVENTURA 2008.



EXCEL.LENT PAPER DEL EQUIP HAGLÖFS-SILVA-YAENCONTRE.com AL RAID SIERRAS SUBBETICAS (CORDOVA), PUNTUABLE PER LA LLIGA D’ESPANYA.



El passat cap de setmana 29 i 30 de març es va iniciar la temporada de raid d’esports d’aventura a la Lliga Espanyola (LERA). La primera cita ha estat el Raid SIERRAS SUBBETICAS a Cordova. El Raid va tenir una alta participació, amb més de 45 equips i la presència de les principals i més internacionals esquadres tot l’estat.

La competició s’inicià el dissabte a les 9 del matí per afrontar un total de 171 km i 6900 m de desnivell acumulat. Les disciplines que abordaven aquesta primera etapa s’encetaven amb una cursa a peu d’orientació urbana als carrers del municipi de Cabra de Cordova. Seguidament un tram de 20 km de btt, una crono escalada de 10 km en patins, un tresc de 19km, 8 km de caiac al pantà de Iznajar, 12 km de tresc a peu 20 mes de btt un altre tresc amb un rapel de 40 mt. i per finalitzar 20 km més en btt.


A Lliga Espanyola, l’equip HAGLÖFS-SILVA-YAENCONTRE.com format pel vilanovi Ivan Artigas i els vilafranquins Toni Morera i Josep Bertran van fer una bona sortida i es van col•locar entre els equips del capdamunt. El fet de mantenir un ritme estable de cursa i principalment no cometre cap errada en l’orientació els permetia, al llarg del dissabte, consolidar-se en la tercera posició per darrera dels equips del Salomón Santiveri i del Teva-La Pinilla, i per davant d’altres com Buff España o el Forum Sport, tots ells equips acostumats a competir en les proves internacionals.

Aquest tercer lloc és molt destacable donat el molt alt nivell dels equips presents i permet agafar un bon grapat de punts de cara a la classificació general de la Lliga espanyola.

Per tant, un bon inici de temporada pel equip HAGLÖFS-SILVA-YAENCONTRE.com que esperen seguir fent bons resultats i sumant punts en la lliga espanyola de raid d’aventura.

Ara, els propers reptes són el Raid La Pineda Platja a la Copa Espanya, els dies 5 i 6 d’abril i el 19 i 20 d’abril el raid de Gredos (Avila).